Klezmer Band Di Gojim komt naar Bunde!

Harmonie & Drumband St. Agnes (100 jaar) en BS Franciscus (50 jaar) zijn jarig en vieren feest! Samen trakteren wij alle kinderen van Bunde en omstreken op het gratis muziektheater ‘Over de Brug’ op 22 juni om 16.00 uur op BS Franciscus Bunde.

Het muzikale sprookje ‘Over de Brug’ wordt opgevoerd door Di Gojim, in samenwerking met het jeugdorkest van de Harmonie, het kinderkoor Sing2Joy en het spelenderwijs orkest van Basisschool Franciscus. Ook alle andere aanwezige kinderen hebben mee geoefend en kunnen en mogen meedoen! 

Di Gojim is een bekende muziekgroep die grote concerten geeft met klezmer- en balkanmuziek. De muziekvoorstelling ‘Over de Brug’ is een uitvoering speciaal geschreven voor en gericht op kinderen. Deze muzikale en interactieve show is een modern sprookje over vooroordelen, liefde en "anders zijn” met bovenal veel muziek gemaakt door jeugdige mensen.

Dit vindt allemaal plaats op zaterdag 22 juni a.s. op de speelplaats van Basisschool Franciscus en het begint om 16.00 uur. De entree is gratis, maar uw vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Bij minder goed weer zal alles doorgang vinden in school! Een hapje en een drankje wordt verzorgd.

Dus aan alle kinderen van Bunde en omstreken, alle ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en alle anderen: kom kijken, luisteren en genieten van deze unieke muzikale samenwerking! 

 

 

 

https://www.harmoniebunde.nl/images/agnes.png

Wijnactie harmonie St. Agnes gaat door!

Wegens groot succes gaat de jubileum-wijnactie van harmonie Sint Agnes ook in 2019 door.

De harmonie heeft de hand weten te leggen op 2 heel mooie partijen wijn.
Een witte Terras do Pó Branco 2017 uit Portugal. Heel geschikt voor de komende lente en de Paasdagen. Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

De rode is eveneens afkomstig uit Portugal. Het is een Vinho Regional Lisboa uit 2016. Deze zeer aromatische wijn maar soepele wijn is een ideale wijn voor bij een lekker diner, maar ook geschikt bij een gezellige avond. Dus hef het glas op de Harmonie en geniet!


Beide wijnen zijn te koop bij Albert Heijn Dijkstra in Bunde voor € 6,95 per fles.
Op de versafdeling staan de flessen wijn prominent bovenop een koelvitrine. Om extra op te vallen is de vitrine versierd met een muziekinstrument. Deze is niet te missen. De opbrengst komt volledig ten goede aan onze harmonie en wij danken de familie Dijkstra dan ook, dat we deze ruimte van hun winkel hiervoor mogen gebruiken.


De wijn is ook extra voordelig te bestellen per doos van 6 flessen voor € 39,50. Dozen kunt u bestellen bij het secretariaat van de harmonie via secretariaat@harmoniebunde.nl. Hier kunt u uw gegevens achter laten en dan nemen wij contact met u op. Thuisbezorgen is uiteraard mogelijk. Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Robert Smeets via 06-46615717.


 

Programma optredens
 
St. Agnes 100
 Programma Harmonie Sint Agnes

Voor Harmonie Sint Agnes breekt weer een drukke tijd aan.
Daarom hierbij een overzicht. De komende weken komen we hier nog nader bij u op terug.


 
 

Beluister de opnames van de concoursdeelname

van drumband Harmonie St. Agnes o.l.v. Rick Maassen

Podiumconcours LBT 2016

   
Polar Colors
componist: E. Houben
Bron: L1 Radio

   
Broederschap
componist H. Martens
Bron: L1 Radio

   
Sketches of the Orient
componist: B.S. Maison
Bron: L1 Radio

 

 
 
Harmonie & Drumband St. Agnes nu ook op facebook!

Sinds kort heeft Harmonie & Drumband St. Agnes een eigen facebook pagina.
Wilt u ook op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, optredens en activiteiten?
Like onze pagina, nodig uw vrienden uit en mis niets meer van deze mooie verenging!

http://www.uitgeestersenioren.nl/wp-content/uploads/2015/06/Like-150x150.jpg