Programma Harmonie Sint Agnes

Voor Harmonie Sint Agnes breekt weer een drukke tijd aan.
Daarom hierbij een overzicht. De komende weken komen we hier nog nader bij u op terug.

Opluisteren H.Mis op 2e Kerstdag

Op 2e kerstdag speelt de harmonie weer traditiegetrouw¬† tijdens de H.Mis van 11.30u in de st. Agneskerk van Bunde. Voor liefhebbers van sfeervolle kerstmuziek altijd een mooie belevenis. Na eerste kerstdag een mooie gelegenheid om even de huiskamer te “ontvluchten” en de kerstgedachte nog even vast te houden.

Sylvesterconcert op 28 december 2018

Het eveneens traditionele Sylvesterconcert vindt dit jaar plaats op 28 december in de Auw Kerk in Bunde. De aanvang is 19.00u. Tijdens het Sylvesterconcert kunt u genieten het Jeugdorkest van onze harmonie, van de Slagwerkgroep en natuurlijk van de “grote” Harmonie. Het is elk jaar weer een hele klus om iedereen op het podium te krijgen. Het past maar net (of eigenlijk niet). Komt dat zien en beluisteren. Het beloofd weer een geweldige avond te worden met populaire muziek.¬† Het Sylvesterconcert is speciaal bestemd voor iedereen die onze harmonie een warm hart toedraagt. Maar ook iedereen, die onze harmonie nog niet kent is van harte uitgenodigd om kennis te komen maken. In de komende edities van dit blad komen we nog nader terug op het programma van deze avond.

Kienen


Op de dinsdagen 12 en 19 december is weer kienen in Zaal De Vos. Aanvang 19.15u


Nieuwjaarsconcert in Concertzaal Theater Tilburg op 6 januari 2018

Op 6 januari 2018 is onze harmonie een grote eer te beurt gevallen. De harmonie is namelijk uitgenodigd voor de concertserie ¬†Verrassende Ontmoetingen. Dit concert vindt plaats in de concertzaal van het Theater van Tilburg. Tijdens deze avond zal onze harmonie een concert geven samen met het Kon. Erkende Harmoniekorps l’Echo des Montagnes uit Tilburg. Over programmering, kaartverkoop en busvervoer komen we hier ook nog uitgebreid terug, maar noteer al vast deze datum.

Feest van Sint Agnes en jaarvergadering op 21 januari 2018

Op zondag 21 januari wordt het feest van Sint Agnes gevierd. Vroeger was dit in Bunde de winterkermis. De harmonie houdt deze traditie nog in stand door de H.Mis van 11.30u op te luisteren. We hopen dat veel Bundenaren hierbij aanwezig zijn. Na afloop van de mis vindt in zaal de Vos de jaarvergadering plaats.

Statiegeld Flessenactie voor de jeugd van de harmonie op 2 februari 2018

Op zaterdag 2 februari vindt weer onze jaarlijkse Flessenactie plaats. U kunt de jeugd van int Agnes steunen door lege statiegeldflessen (PET flessen, bierflessen en/of kratten)te bewaren. Onze jeugdleden komen die op zaterdag 2 december dan bij u ophalen. De opbrengst is ook bestemd voor onze jeugdharmonie. U kunt al beginnen te sparen.

 

Beluister de opnames van de concoursdeelname

van drumband Harmonie St. Agnes o.l.v. Rick Maassen

Podiumconcours LBT 2016

   
Polar Colors
componist: E. Houben
Bron: L1 Radio

   
Broederschap
componist H. Martens
Bron: L1 Radio

   
Sketches of the Orient
componist: B.S. Maison
Bron: L1 Radio

 

 
 
Harmonie & Drumband St. Agnes nu ook op facebook!

Sinds kort heeft Harmonie & Drumband St. Agnes een eigen facebook pagina.
Wilt u ook op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, optredens en activiteiten?
Like onze pagina, nodig uw vrienden uit en mis niets meer van deze mooie verenging!

http://www.uitgeestersenioren.nl/wp-content/uploads/2015/06/Like-150x150.jpg